Qui és Guillem Estadella?

Guillem Estadella va començar al món de la comunicació als 15 anys a Ràdio Cunit, la ràdio del seu poble. Allà va descobrir que la seva passió era comunicar i fer riure alhora. Als 18 anys va fer el seu primer monòleg i al cap de poc va participar i guanyar l’edició del concurs de monòlegs, ‘Líjar Sonríe’, a Almeria.

Va aterrar al ‘Fricandó Matiner’ de RAC105 al 2016 com a estudiant en pràctiques i no va marxar d’allà fins al 2019. Va fer de reporter i seccionista al mantinal que va presentar Vador Lladó, després Gerard Romero i Elisenda Carod, i finalment, Ernest Codina.

Actualment, treballa a RAC1 i col·labora en diferents programes com el ‘Versió RAC1’ i ‘El Barça Juga a RAC1’. També fa un pòdcast a RAC+1: ‘Estadella Mixelín’. També ha col·laborat al ‘Matina, Codina!’ de RAC105.

També ha treballat d’animador de públic de televisió en programes com ‘Tabús’, ‘Està Passant’, ‘Ahora Caigo’ i ‘El Foraster’ on també ha estat guionista.

Al 2019 va estrenar el seu primer espectacle, ‘Estoy Madurando’ al Cafè-Teatre Llantiol de Barcelona. Al 2020, tot i la pandèmia, Estadella estrena ‘Quin Pollastre!’ a la Sala BARTS Club de Barcelona.